петак, 1. јун 2012.

Emily Mughannam


Kraj maja je obilježila Caitlin Wilson, a za pocetak juna vam predstavljam još jednu damu sličnog senzibiliteta. Upoznajte Emily Mughannam. Ona se bavi dizajnom enterijera. Školovala se na Dizajn institutu u San Dijegu i radila sa top dizajnerima i arhitektama Kalifornije.

 
Emily Mughannam, sa desetogodišnjim iskustvom, 2007 godine osniva EM Design Interiors.

 
Njen stil uključuje čiste linije, inovativne komade, i jake, moćne boje. Njena estetika je refleksija okruženja, uključujući osjećaj sofisticiranosti gradskog života, lakoću života na selu, kao i dječiju razigranost.

Evo i jednog njenog projekta koji mi je posebno ''zapao za oko'' : Showcase-2012 .


Kroz rad sa svojim klijentima, Emily uspijeva da identifikuje njihove jedinstvene stilove. Tako uspijeva da kreira sveže, ljupke, ugodne za život i lične prostore. Enterijeri koje ona stvara su refleksija vizija, potreba i stila klijenata.

2 коментара:

  1. Анониман4. јун 2012. 13:12

    Mislim da bi se ovaj stil mogao definisati kao procisceni tradicionalizam ili pak dozirani modernizam, koji ce ljudi prihvatiti bez pogovora. Ima zanimljivih detalja u kojima se bez citanja uvodnih informacija naslucuje da se radi o nekom ko je ponikao na americkom terenu... duh prijatne svakodnevice...

    ОдговориИзбриши
  2. Duh prijatne svakodnevnice - to i jeste ono sto mi se najviše svidjelo u njenom radu.

    ОдговориИзбриши